...

Lojistik ve Gelişim Kulübü

Hakkımızda

Kulübümüz 2017 yılında “üniversitemiz öğrencilerin gelişimlerine ve sosyalliğine katkı sunmak “  ilkesiyle yola çıkan Lojistik ve Gelişim Kulübü, teknik gezi, seminerler, sertifikalı ve sertifikasız eğitimler ile lojistik, kişisel ve mesleki gelişim alanlarında etkinlikler düzenliyor.

Kulübümüzün 60 üyesi olmakla beraber tüm organizasyonları planlama, yapılması gerekenler, iş bölümü ve uygulamada etkin olan 20 kişilik ekibi ile motivasyon kaybı olmadan çalışmakta.

Kulübün Yapacağı Faaliyetler

Eğitim etkinlikler: Yılda en az 4 defa eğitimler organize etmek,

Teknik gezi etkinlikleri: Her dönem 1 defa olmak üzere yılda en az 2 defa teknik gezi düzenlemek,

Sosyal sorumluluk etkinlikleri: Tüm sosyal sorumluluk projelerine destek olmak,

Film gösterimleri: Üyelere faaliyet alanlarımıza bağlı olarak film gösterimi düzenlemek,

Lojistikçiler günü: Her ay en az 1 defa olmak üzere lojistik alanında öğrenim gören öğrenciler, kulüp üyelerimiz ve bu alana ilgi duyan üniversitemiz öğrencilerini bir araya toplamak.